Η Δέσποινα Πανταζή στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η Δέσποινα Πανταζή. Η κα Πανταζή, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Η προσφορά του Δημάρχου στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας! Ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», δήλωσε η Δέσποινα Πανταζή.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε την κα Πανταζή στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Η Δέσποινα Πανταζή έχει αποδείξει με την πορεία της πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες τηςκαι είναι μεγάλη μας τιμή που προσχωρεί συνδυασμό μας. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Την καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗ

Η Δέσποινα Δ. Πανταζή έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Κάστρο. Είναι Κοινωνιολόγος, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος Μ.Sc. μεταπτυχιακού διπλώματος στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων (ΕΑΠ) και του Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) της ΑΣΠΑΙΤΕ. Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία στο χώρο του πολιτισμού αφού έχει συνεργαστεί με πολιτιστικούς οργανισμούς όπως το Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε., το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, την Ελληνική Θεαμάτων, όπως επίσης και με μεγάλες εταιρίες παραγωγής με τελευταία την συμμετοχή της στην Τελετή Έναρξης και την επίσημη εκκίνηση του καλλιτεχνικού προγράμματος «2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» που πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα.   

Παράλληλα, στο παρελθόν, η επαγγελματικής της δράση είχε επεκταθεί και στα εκπαιδευτικά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά καθώς και στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση του καλοκαιρινού εκπαιδευτικού προγράμματος «Καλοκαιρινό… ξύπνημα» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. 

Ως εθελόντρια έχει συμμετάσχει σε διάφορες κοινωνικές δομές και δράσεις.

Είναι κόρη του Διονύσιου Ι. Πανταζή, ο οποίος έχει διατελέσει επί 3 τετραετίες Πρόεδρος της Κοινότητας Κάστρου, έχει ως παρακαταθήκη τη διαδρομή του πατέρα της στα κοινά του τόπου που μεγάλωσε και την σημασία του να προσφέρει και να νοιάζεται για τους άλλους, με όποιο τρόπο μπορεί.

Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Κατσιγιάννη, λογιστή – φοροτεχνικό στο επάγγελμα και διατηρούν Λογιστικό Γραφείο στο Κάστρο. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιάννη πέντε ετών και την Δήμητρα τριών.

Από το 2019 είναι εκλεγμένη στο τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Κάστρου.