Στάθης Καννής: Πείτε μας κ. Αντωνακόπουλε ένα μεγάλο οραματικό έργο που εκτελείτε…

  Tέσσερα χρόνια συμπληρώνονται και η παρούσα δημοτική αρχή δεν μπορεί να παρουσιάσει ούτε ένα μεγάλο οραματικό έργο. Εκτελεί έργα της προηγούμενης και χρησιμοποιεί έργα για τα οποία εργαστήκαμε και σήμερα απολαμβάνουν όλοι οι δημότες αλλά και επισκέπτες άλλων περιοχών. 

    Υπήρχε ένα όραμα που έγινε πράξη. Έτσι αγοράστηκε το παλαιό εργοστάσιο Ξυστρή και σήμερα είναι ένας χώρος πολλαπλών δραστηριοτήτων τόσο εσωτερικά στο μεγάλο καινούργιο κτίριο όσο και εξωτερικά, στον τεράστιο υπαίθριο χώρο. Εκεί όπου γίνονται πλήθος εκδηλώσεων, ομιλιών, εκθέσεων, εκεί που υπάρχει μια παιδική χαρά για τα παιδιά της πόλης, μια στεγασμένη λαϊκή αγορά κι ένας τεράστιος χώρος στάθμευσης. Αυτό σημαίνει να έχεις όραμα για το μέλλον. Για να αφήσεις παρακαταθήκη στην πόλη και στον δήμο ένα έργο πνοής. 

    Τα εφήμερα, τα μικρά, οι παλαιοκομματικές τακτικές χαλικοστρώσεων, μικροπαρεμβάσεων και εξυπηρετήσεων που τον Ιανουάριο του 2019, λίγους μήνες πριν τις εκλογές ο σημερινός δήμαρχος καυτηρίαζε με δηκτικό τρόπο, είναι η ίδια μέθοδος που ακολουθεί κατά γράμμα σήμερα. Σωρεία απευθείας αναθέσεων, μηδενικές εκπτώσεις, μείον στο ταμείο του δήμου για άλλα έργα. 

     Αυτή είναι η πολιτική του κ. Αντωνακόπουλου. 

    Σε αυτό διαφέρουμε και γι’ αυτό ΜΠΟΡΟYME.

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΥΡΓΟΥ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»