Υποψήφιος με τον Τάκη Δημητρουλόπουλο ο επιχειρηματίαςΒασίλειος Σπυρόπουλος

Στον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Τάκη Δημητρουλόπουλου θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο επιχειρηματίας Βασίλειος Σπυρόπουλος.

Ο Βασίλειος Σπυρόπουλος είναι γνωστός επιτυχημένος επαγγελματίας και διατηρεί κατάστημα Αρτοποιείο-Ζαχαροπλαστείο στην Κρέστενα, με υπέροχες δημιουργίες επιβεβαιωμένες από τους κατοίκους του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Διάσελλα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, τα οποία εργάζονται στην επιχείρηση και συμβάλλουν στην ανάπτυξή της.

Στη δήλωσή του ο Βασίλειος Σπυρόπουλος επεσήμανε τα εξής:

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Τάκη Δημητρουλόπουλου να συνδράμω στον αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο. Με αίσθημα ευθύνης και πίστης για μια νέα και δυναμική πορεία ανάπτυξης του Δήμου μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας ώστε η προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον να γίνει πραγματικότητα. Συνεργαζόμαστε με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουμε στον τόπο μας, στον τόπο που ζούμε και αγαπάμε, να δώσουμε όραμα και προοπτική στον Δήμο μας».

Από την πλευρά του ο Τάκης Δημητρουλόπουλος ανέφερε:

«Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας έναν νέο άνθρωπο, εργατικό, οργανωτικό, παραγωγικό, με όρεξη για προσφορά στον τόπο μας. Χαίρομαι που άνθρωποι άξιοι επαγγελματίες, αυτοδημιούργητοι, άνθρωποι που γνωρίζουν την εργασία, τον κόπο και τον τόπο μας, να στηρίζουν το όραμα για την αναγέννηση του Δήμου μας. Συνεισφέρουν με την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας. Η  στήριξη αυτών των ανθρώπων είναι η δύναμή μας και η ευθύνη μας. Συμπορευόμαστε κοιτώντας μπροστά και αγωνιζόμαστε για την αναμόρφωση του Δήμου μας».