«Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»: Τέσσερα καταξιωμένα πρόσωπα στο συνδυασμό «Νίκης» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου για την Τοπική Κοινότητα Βουλιαγμένης

Τέσσερα νέα ονόματα προστίθενται στον συνδυασμό «Νίκης» που συγκροτεί η μεγάλη Συμμαχία του Υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι σύμβουλοι στην Τοπική Κοινότητα Βουλιαγμένης Πηνείας.

Πρόκειται για τέσσερα ακόμα πρόσωπα, τα οποία έπειτα από συνάντησή τους με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, αποφάσισαν να συνταχθούν στη μεγάλη «Συμμαχία για Αύριο», που «ανοίγεται» σε όλο το δήμο και μέρα με την ημέρα διευρύνεται σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και τις τοπικές κοινότητες.

Ειδικότερα με τον συνδυασμό μας αποφάσισαν να συμπορευτούν, ο Γιώργος Μαραγκός που είναι Αγρότης και Κτηνοτρόφος στην περιοχή της Πηνείας, η Αλεξάνδρα Μπιλίρη η οποία είναι Δημοτική Υπάλληλος, ο Ελεύθερος Επαγγελματίας Παναγιώτης Μπιλίρης και η Ιδιωτική Υπάλληλος Αφροδίτη Κολοβού.

Το ιδιαίτερα ισχυρό ψηφοδέλτιο της Τ.Κ. Βουλιαγμένης απαρτίζεται από καταξιωμένα πρόσωπα, που αγαπούν τον τόπο τους και την παραμελημένη την τελευταία τετραετία Πηνεία, θέλοντας να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις για να αλλάξουν τα δεδομένα, στηρίζοντας έμπρακτα το χωριό τους. 

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση με τους τρεις ο επικεφαλής Χρήστος Χριστοδουλόπουλος: «Ευχαριστώ από καρδιάς τα τέσσερα άτομα που προστίθενται στην μεγάλη μας παράταξη, προκειμένου να συμβάλλουν κι αυτοί στη μεγάλη αλλαγή που έρχεται από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και μετά. Οι τέσσερις υποψήφιοι από την Βουλιαγμένη Πηνείας έρχονται να προστεθούν στους συντοπίτες τους που συντάχθηκαν από την πρώτη στιγμή μαζί μας, τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Νίκο Μπιλίρη. Με όλα αυτά τα πρόσωπα μαζί και με αυτούς που θα προστεθούν το επόμενο διάστημα, η Βουλιαγμένη και η Δημοτική Ενότητα Πηνείας δείχνουν τον δρόμο της προοπτικής για ένα καλύτερη αύριο που μπορεί να δώσει ο συνδυασμός μας, μέσω της συνένωσης δυνάμεων».