Αθηνά Χονδρογιάννη και Χρήστος Παναγόπουλος με τον Γιάννη Λυμπέρη

Δύο ακόμα ενεργοί πολίτες, η Αθηνά Χονδρογιάννη και ο Χρήστος Παναγόπουλος, συντάχθηκαν με τον Δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’

Η Αθηνά Χονδρογιάννη υποψήφια

με τον Γιάννη Λυμπέρη!

Νέες γυναίκες, εργαζόμενες, μητέρες, μαχήτριες, δίνουν το ‘παρών’ σε αυτές τις εκλογές και στηρίζουν τον Δήμαρχο των έργων Γιάννη Λυμπέρη, για να αγωνιστούν μαζί του και να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα για τον δήμο Ήλιδας.

Η δημοτική υπάλληλος Αθηνά Χονδρογιάννη, είναι μητέρα δύο παιδιών, έχει μάθει να αγωνίζεται και να βγαίνει νικήτρια στα δύσκολα και είναι έτοιμη να δώσει την ‘μάχη’ στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θέτοντας υποψηφιότητα με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’.

«Τα δύσκολα δεν με τρομάζουν, έχω μάθει να αγωνίζομαι και είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον δήμο μας.     Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Στον δήμο μας έχουν γίνει πολλά, ο Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης έχει να επιδείξει μεγάλο έργο και μπορούμε μαζί του να κάνουμε ακόμη περισσότερα τα επόμενα χρόνια, να διεκδικήσουμε όπως μόνο αυτός ξέρει να διεκδικεί, να απορροφήσουμε περισσότερα κονδύλια και να γίνουν ακόμη περισσότερα έργα, με στόχο να επιτύχουμε το καλύτερο για τον κάθε δημότη. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε μαζί με τον Γιάννη Λυμπέρη!» ήταν τα λόγια της Αθηνάς.

«Καλωσορίζω την Αθηνά στην παράταξη, είναι ένας άνθρωπος έντιμος, εργατικός, που ξέρει να δίνει μάχες και ως μία γυναίκα που είναι μητέρα και εργαζόμενη γνωρίζει καλά τις ανάγκες του δήμου και θα συμβάλλει και αυτή στην εξέλιξη του δήμου μας» δήλωσε ο Γιάννης Λυμπέρης.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’

Σταθερά με τον Γιάννη Λυμπέρη ο Χρήστος Παναγόπουλος!

Σταθερά, στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη, ο Χρήστος Παναγόπουλος θέτει εκ νέου υποψηφιότητα ως μέλος της παράταξης ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ και διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου.

«Θέτω υποψηφιότητα και πάλι και διεκδικώ την ψήφο της συμπολίτισσας και του συμπολίτη του δήμου Ήλιδας, γιατί αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις. Αποφάσισα να συμπορευτώ και πάλι με τον Δήμαρχο τον Γιάννη Λυμπέρη, γιατί έχει τις γνώσεις και την ικανότητα, είναι ο μοναδικός που μπορεί να διεκδικήσει για τον τόπο μας και είναι ο Δήμαρχος που ότι λέει το κάνει πράξη. Είναι ένας άνθρωπος σεμνός και ταπεινός, βαδίζει στον ίδιο δρόμο με τον κάθε απλό πολίτη, χωρίς αλαζονεία και μικροπρέπειες. Μόνο μαζί του μπορούμε να αισθανθούμε ασφάλεια και να πάμε τον δήμο μας ακόμη πιο ψηλά. Για το καλό του τόπου μας λοιπόν, η επιλογή είναι Γιάννης Λυμπέρης» δήλωσε ο Χρήστος Παναγόπουλος που είναι αγρότης, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας και πάντα κοντά στον συνάνθρωπο.

«Με τον Χρήστο είμαστε μαζί και συνεχίζουμε μαζί και για τη νέα θητεία στον δήμο. Γνωρίζω καλά τις αγωνίες του και την αγάπη που τρέφει για τον δήμο μας και τον συνάνθρωπο και δεν διστάζει να διεκδικήσει και να συγκρουστεί αν χρειαστεί για να επιλυθεί ένα θέμα. Είναι αγωνιστής και η συμβολή του είναι σημαντική για το δήμο» ανέφερε ο Γιάννης Λυμπέρης.