Αρχαία Ολυμπία: Με τον Γ. Γεωργιόπουλο οι Ανδρέας Στάμος και Δημήτρης Πατέλης

Την συμπόρευση δύο ακόμα ενεργών πολιτών με την παράταξη «ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά» ανακοίνωσε ο επικεφαλής και Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίασ Γιώργος Γεωργιόπουλος. Πρόκειται για τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βασιλακίου Ανδρέα Στάμο και τον Υποπτέραρχο ε.α. Δημήτρη Πατέλη.

Και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλακίου Ανδρέας Στάμος με τον Γιώργο Γεωργιόπουλο

Ένας ακόμη Κοινοτάρχης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βασιλακίου, θα είναι υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά» του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργου Γεωργιόπουλου.

Σε δηλώσεις του για τη νέα αυτή εκλογική συνεργασία, ο κ. Γεωργιόπουλος τόνισε τα εξής: «Ο Ανδρέας Στάμος είναι ένας Πρόεδρος με γνώση, εμπειρία και αποτελεσματικότητα στο έργο του. Η άρτια συνεργασία μας κατά τη διάρκεια της θητείας μας επισφραγίζεται με την εκλογική συμπόρευσή του μαζί μας, για να πάμε όλοι μαζί την Ολυμπία πιο ψηλά. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία». 

Ο κ. Στάμος από την πλευρά του δήλωσε τα εξής: «Πεπεισμένος για τις ικανότητες και την αυτοδιοικητική αξία του Δημάρχου μας Γιώργου Γεωργιόπουλου αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στον συνδυασμό “ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά” και να βοηθήσω όσο μπορώ στην μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης και προόδου του Δήμου μας. Μαζί μπορούμε να χτίσουμε τον μεγάλο Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε, με σχέδιο, προσπάθεια και έργο».

Με τον Γιώργο Γεωργιόπουλο ο Υποπτέραρχος ε.α. Δημήτρης Πατέλης


Υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά» του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργου Γεωργιόπουλου θα είναι ένας ακόμη ενεργός πολίτης, ο Υποπτέραρχος εν αποστρατεία Δημήτρης Πατέλης. Μετά τη συζήτηση και την καθιερωμένη χειραψία της συνεργασίας, ο κ. Γεωργιόπουλος δήλωσε: «Ο Δημήτρης Πατέλης είναι ένας από τους αγνούς συνδημότες μας που τον χαρακτηρίζει η σύνεση, η ωριμότητα σκέψης αλλά και η ανυπόκριτη αγάπη και το
ενδιαφέρον για τον τόπο μας. Αποτελεί τιμή για την παράταξή μας και την κοινή μας προσπάθεια η συμμετοχή του στον Συνδυασμό μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».
Ο κ. Πατέλης δήλωσε με τη σειρά του τα εξής: «Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τον Συνδυασμό «Ολυμπία πιο ψηλά!» του Γιώργου Γεωργιόπουλου θεωρώντας ότι, με τα δείγματα γραφής και τα πεπραγμένα του ως Δήμαρχος αποτελεί αξιόπιστη πρόταση για τον τόπο μας. Θα προσπαθήσω, με όσες δυνάμεις διαθέτω, να συμβάλλω κι εγώ στην πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου μας».