«Η ουσία είναι να εργαστούμε όλοι για το δήμο μας»

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΚΟΥΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ

«Λίγα λόγια και πολλή δουλειά…» με αυτό το μότο κατεβαίνει ως υποψήφιος στις εκλογές με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ ο Παναγιώτης Μπάρκουλας.

Με αισιοδοξία και διάθεση για προσφορά στον τόπο του, ο ιδιωτικός υπάλληλος Παναγιώτης Μπάρκουλας έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Λυμπέρη και είναι έτοιμος αμέσως μετά τις εκλογές να σηκώσει τα μανίκια και να εργαστεί σκληρά για να γίνει ακόμη μεγαλύτερο έργο στον δήμο Ήλιδας.

Έργο που θα έχει αντίκτυπο στον κάθε πολίτη, της πόλης και των χωριών.

«Για εμένα δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αυτό που χρειαζόμαστε είναι δουλειά από όλους. Αυτή είναι η ουσία και ευχαριστώ τον Γιάννη Λυμπέρη που μου δίνει την ευκαιρία να γίνω και εγώ μέλος αυτής της παράταξης που στοχεύει σε ακόμη καλύτερες μέρες για τον τόπο μας» ανέφερε ο Παναγιώτης.

«Άλλη μία σημαντική προσθήκη στην παράταξή μας, ο Παναγιώτης από την πρώτη στιγμή μου κατέθεσε τις αγωνίες του και τις προτάσεις του για το δήμο μας στη νέα εποχή. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε, που έχουν άποψη και κυρίως θέληση να εργαστούν για να γίνουν πράξη όσα οραματιζόμαστε. Με χαρά τον καλωσορίζω στην παράταξη και του εύχομαι καλή επιτυχία» δήλωσε ο Γιάννης Λυμπέρης.