Μυστήριο με τη δολοφονία της 55χρονης στην Πάτρα: 7 χρόνια πριν σκότωσαν την αδελφή της με τον ίδιο τρόπο

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία 55χρονης στην Πάτρα, με πανομοιότυπο τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η μεγαλύτερη αδελφής της πριν από 7 χρόνια.

Τη γυναίκα βρήκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος, σύμφωνα με το έθνος, από πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι ένας 72χρονος φίλος της. Για τις δύο υποθέσεις έχει προφυλακιστεί ο 35χρονος ανιψιός της 55χρονης και γιος της μεγάλης αδελφής της. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση των αρχών έπαιξε υλικό από κάμερα ασφαλείας το οποίο δείχνει τον 35χρονο να κινείται τη μέρα του φονικού κοντά στο σπίτι του θύματος, φορώντας περούκα και στολή. Ο νεαρός άνδρας κατευθυνόταν σε κάδο σκουπιδιών, όπου πέταξε 2 σακούλες.

«Η 55χρονη και η αδερφή της που έμενε ακριβώς δίπλα δεν μιλούσαν και δεν είχαν επαφές. Ήταν παντρεμένη, χωρισμένη και είχε δύο παιδιά. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος, ένας πολύ ωραίος άνθρωπος. Ήταν άνθρωπος ήπιος που το ξέρει όλος ο κόσμος», είπε μιλώντας στο Star, ο 72χρονος που τη βρήκε νεκρή. 

«Δεν εμφανίστηκε την Τετάρτη  και φαντάστηκα ότι είχε πάει για μπάνιο, όπως πήγαινε συνήθως. Της έστειλα μήνυμα ότι θα τα πούμε την επόμενη ημέρα. Δεν εμφανίστηκε ούτε την επόμενη ημέρα. Το μεσημέρι δεν μπόρεσα να πάω από το σπίτι της. Της έστειλα πάλι ένα μήνυμα ότι θα την επισκεπτόταν. Το απόγευμα πήγα από το σπίτι. Φώναξα αλλά δεν είχα καμία ανταπόκριση από την 55χρονη».

Τελικά, μπήκε μέσα με τα κλειδιά που του είχε δώσε και τη βρήκε νεκρή σε μια λίμνη στην κουζίνα. Ο ίδιος κάλεσέ άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε για κατάθεσε. Όσον αφορά τον 35χρονο είπε πως είχαν επαφές πού και πού, καθώς έμενε κάτω από το σπίτι της.