Νάσος Ηλιόπουλος από την Ηλεία: «Οι Ηλείοι έχουν πολλούς λόγους να καταψηφίσουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Του Γ. Μικελόπουλου

georgemikel1989@gmail.com

Παρουσία πολλών και μελών και φίλων του κόμματος έκοψε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του Δήμου Ήλιδας στο κατάστημα «Porto Marine» στο Παλούκι.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο υπεύθυνος Στρατηγικής Επικοινωνίας του κόμματος Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος μαζί με τον βουλευτή Ηλείας Διονύση Καλαματιανό, τον Συντονιστή της Ν.Ε. Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παναγιώτη Φλεβοτόμο και τον Συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του δήμου Ήλιδας, Γιώργο Βρύνα έστειλαν μήνυμα νίκης στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Ο κ. Ηλιόπουλος που το μεσημέρι της ίδιας ημέρας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος στην Αμαλιάδα, παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε για την πρόσκληση και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό στελέχη από την Αθήνα να επισκέπτονται την περιφέρεια και να βλέπουν από κοντά την δουλειά που γίνεται. Ο υπεύθυνος Στρατηγικής Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι η Ηλεία έχει αδικηθεί από την κυβέρνηση τονίζοντας πως «είναι ένας νομός που φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης θέλει να τιμωρήσει. Και θέλει να τον τιμωρήσει στα ζητήματα της εκπαίδευσης, της υγείας, των υποδομών αλλά και συνολικά».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος πρόσθεσε πως οι κάτοικοι της Ηλείας έχουν πολλούς λόγους για  να καταψηφίσουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά να στείλουν με την ψήφο τους και ένα μήνυμα αλλαγής.

Με την σειρά του, ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός εξέφρασε την βεβαιότητα νίκης του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές γιατί όπως είπε «έχουμε αποφασιστικότητα, δυναμισμό, βούληση και γνώση» και κάλεσε σε συστράτευση για μια «νικηφόρα πορεία»

Από την πλευρά του, ο Συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του δήμου Ήλιδας, Γιώργος Βρύνας ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και «καλή απελευθέρωση στην «πατρίδα» χαρακτηρίζοντας τιμή για την οργάνωση την παρουσία του κόσμου αλλά και του Νάσου Ηλιόπουλου στην εκδήλωση.

Τέλος, ο Συντονιστής της Ν.Ε. Ηλείας του κόμματος, Παναγιώτης Φλεβοτόμος δήλωσε συγκινημένος που όλοι μαζί έσμιξαν ξανά σε εκδήλωση κοπής πίτας του ΟΜ Ήλιδας και ευχήθηκε του χρόνου ο κόσμος να είναι διπλάσιος και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.