Νίκος Χαρδαλιάς: Ξεκάθαρο μήνυμα αυτοδυναμίας από την Ηλεία

Μήνυμα για μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έστειλε χθες ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, Νίκος Χαρδαλιάς, που επισκέφθηκε ως επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος, περιοχές του Νομού Ηλείας, συνάντησε πολίτες και φορείς και εισέπραξε ένα θερμό κλίμα από τον κόσμο.

Στο «οδοιπορικό» του ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι την Κυριακή στις 25 Ιουνίου «οι κάλπες είναι άδειες», προτρέποντας τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη και να δώσουν στη Νέα Δημοκρατία τη δυνατότητα να γίνει η ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη Χώρα στην ασφάλεια και την σταθερότητα. Τον πρώην υπουργό, συνόδευαν στην Ηλεία, η γενική γραμματέας Ενέργειας και υπεύθυνη του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για την Δυτική Ελλάδα, Αλεξάνδρα Σδούκου, οι υποψήφιοι βουλευτές, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Νίκος Καλάκος, Λευτέρης Βαρουξής, Άννα – Μαρία Βλαγκούλη και Μαριάννα Σταθοπούλου, ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δυτικής Ελλάδας, Δημήτρης Νικολακόπουλος, καθώς επίσης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας, Γιώργος Λαμπρόπουλος, πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων Ηλείας της ΝΔ και στελέχη του κόμματος στον Νομό.

Με πρώτη στάση τη Βάρδα, απ’ όπου και ξεκίνησε την περιοδεία του, ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε καταστήματα της περιοχής, συνομίλησε με επαγγελματίες και κόσμο στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα που συνεχίζεται, όπως χαρακτηριστικά τόνισε «σε πάρα πολλές διαφορετικές περιοχές της πατρίδας, χωριό – χωριό, κωμόπολη – κωμόπολη, γειτονιά – γειτονιά». Ακολούθως ο πρώην υφυπουργός, επισκέφθηκε την πόλη της Ανδραβίδας, όπου και εκεί συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες, ενώ είχε σύντομη συνάντηση με τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα, τον αντιδήμαρχο, Κώστα Χαντζή καθώς και εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας. Ο κ. Χαρδαλιάς, που ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά του, συνέχισε στον δήμο Πηνειού και επισκέφθηκε τις περιοχές του Βαρθολομιού, της Γαστούνης και στον δήμο Ήλιδας, της Αμαλιάδας, ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε περιοχές του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και τις κοινότητες Λάλα, Κούμανι, Πανόπουλο ενώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του στη Δίβρη της Δ.Ε. Λαμπείας όπου κι εκεί, είχε σειρά συναντήσεων με επαγγελματίες, πολίτες και φορείς του τόπου.

Να σημειωθεί ότι τα μηνύματα που εισέπραξε χθες από τις περιοχές που επισκέφθηκε ο κ. Χαρδαλιάς, από την πλευρά του, ήταν αρκετά ενθαρρυντικά με τον κόσμο να δηλώνει ότι θα δώσει το «παρών» στις κάλπες της Κυριακής.

Αλεξάνδρα Σδούκου, γενική γραμματέας Ενέργειας και υπεύθυνη προεκλογικού αγώνα Δυτικής Ελλάδας

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι και θα είναι κυβέρνηση»

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ μαζί με τον πρώην υπουργό, κ. Χαρδαλιά, σε μια περιοδεία στην Ηλεία, επισκεπτόμενοι τα μεγάλα χωριά, τις πόλεις, για να συνομιλήσουμε με τους πολίτες, για να περάσουμε το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι και θα είναι η κυβέρνηση την επόμενη ημέρα. Είναι πολύ σημαντικό να πάμε όλοι στις κάλπες την Κυριακή».

Ανδρέας Νικολακόπουλος, υποψήφιος βουλευτής

«Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία»

«Συνεχίζουμε την επικοινωνία με τους πολίτες σε όλη τη χώρα και στην Ηλεία. Είχαμε τη χαρά να έχουμε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον υπουργό μας κ. Νίκο Χαρδαλιά και περνάμε ένα μεγάλο μήνυμα. Το μήνυμα ότι η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Και αυτή μπορεί να είναι μόνο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στις 25 Ιουνίου λοιπόν, υπάρχει μία επιλογή. Οι πολίτες έδωσαν το μήνυμα, έδειξαν τι θέλουν. Πρέπει αυτό να ξαναγίνει. Γιατί ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται η συνέχεια των μεταρρυθμίσεων για να πάμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά».

Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, υποψήφια βουλευτής

«Η Νέα Δημοκρατία έχει αφήσει καθαρό το στίγμα της»

«Βρισκόμαστε μόλις τέσσερις μέρες πριν από τις εκλογές, της 25ης Ιουνίου. Είναι εκφρασμένη ήδη η βούληση του κόσμου, όχι μόνο στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά και τώρα. Φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αφήσει καθαρό το στίγμα της, πρόκειται να είναι η επόμενη κυβέρνηση και είναι σαφέστατο από τον κόσμο ότι αγκαλιάζουν τόσο το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας το οποίο τους ικανοποιεί πλήρως σε όλους τους τομείς, όσο και τον ίδιο τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Έγινε σαφές από το πρόγραμμά μας ότι είμαστε μια παράταξη και μια κυβέρνηση η οποία ενδιαφέρεται για κάθε πολίτη. Τα μεγάλα έργα επί Νέας Δημοκρατίας, στο Νομό Ηλείας θα συνεχιστούν και πηγαίνουμε με επιτυχία σε μια δεύτερη τετραετία».

Νίκος Καλάκος, υποψήφιος βουλευτής

«Συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας για αυτοδυναμία»

«Ο προεκλογικός αγώνας συνεχίζεται πρέπει μέχρι την Κυριακή το βράδυ να είμαστε όλοι δραστήριοι, να μην εφησυχάσουμε για μια κυβέρνηση αυτοδύναμη ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σημερινής εποχής με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Λευτέρης Βαρουξής, υποψήφιος βουλευτής

«Την Κυριακή να δώσουμε στη Νέα Δημοκρατία την αυτοδυναμία»

«Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι φίλος της Ηλείας, φίλος της Δυτικής Ελλάδας. Δεν θα μπορούσε να προσωποποιήσει τη στήριξή του ο πρωθυπουργός στην περιοχή μας από κάποιο άλλο πρόσωπο. Είναι ένας αγωνιστής της παράταξης, μαζί έχουμε περάσει πολλά, μαζί θα συνεχίσουμε να περνάμε περισσότερα. Είμαστε δίπλα στον πολίτη και για να είμαστε δίπλα στον πολίτη πρέπει όλος ο κόσμος να πάει την Κυριακή να ψηφίσει. Μην ξεχνάμε ότι οι κάλπες είναι άδειες την Κυριακή το πρωί. Πρέπει να τις γεμίσουμε για να πάρουμε πάλι το ίδιο ποσοστό και αν μπορούμε ακόμα μεγαλύτερο και να δώσουμε στη Νέα Δημοκρατία την αυτοδυναμία και να κοιτάξουμε πλέον μόνο μπροστά».

Άννα – Μαρία Βλαγκούλη, υποψήφια βουλευτής

«Υπήρξε ένα πάρα πολύ μεγάλο και θερμό κλίμα»

«Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα για τον Νομό μας, για μια ακόμα φορά βλέπουμε ότι έρχεται ο κ. Χαρδαλιάς και με αυτό τον τρόπο βλέπουμε ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δίνουν μια μεγάλη έμφαση και βαρύτητα στο Νομό μας. Μιλήσαμε για τον αυτοκινητόδρομο που θα επιφέρει μια τεράστια ανάπτυξη και στον τουριστικό τομέα που συζητήθηκε και επίμονα μέσα από τις συναντήσεις, υπήρχε ένα πάρα πολύ μεγάλο θερμό κλίμα από τους κατοίκους της περιοχής και ήταν μεγάλη μας χαρά. Με την αυτοδυναμία που θα φέρουμε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα έργα και τα σχέδια που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του Νομού μας».

Μαριάνα Σταθοπούλου, υποψήφια βουλευτής

«Είμαστε όλοι παρόντες, όλοι ενωμένοι για την μεγάλη μάχη»

«Ο προεκλογικός αγώνας πλέον έχει φτάσει στις τελευταίες ημέρες, συνεχίζουμε όμως με αμείωτους ρυθμούς. Έχουμε στην περιοχή μας τον πρώην υπουργό τον κ. Χαρδαλιά, επικεφαλής μεγάλου κλιμακίου. Είμαστε όλοι παρόντες, όλοι ενωμένοι για την μεγάλη μάχη. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για την επόμενη ημέρα, για τη σταθερότητα στη χώρα μας».

Γιώργος Λαμπρόπουλος, πρόεδρος ΔΕΕΠ Ηλείας

«Θέλουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση»

«Ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε την Ηλεία γιατί πρέπει να κινητοποιηθεί ο κόσμος να πάμε την Κυριακή να ξαναψηφίσουμε Κυριάκο Μητσοτάκη και Νέα Δημοκρατία. Θέλουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση και αυτό είναι και το μήνυμα που στέλνει ο κ. Χαρδαλιάς σήμερα. Από τον κόσμο έχουμε πολύ θετικά δείγματα, πάλι όλοι πιστεύω πως θα πάνε στις κάλπες και επιδιώκουμε κάτι καλύτερο ακόμα».