Παραιτήθηκε ο Γιώργος Καραστέργιος από Δήμο Πύργου και ΔΕΥΑΠ

Παρελθόν αποτελεί τόσο από τον Δήμο Πύργου όσο και από την ΔΕΥΑΠ, της οποίας ήταν αντιπρόεδρος, ο Γιώργος Καραστέργιος, με τον μέχρι πρότινος διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του δημάρχου να υποβάλλει χθες την παραίτησή του, επικαλούμενος σύμφωνα με πληροφορίες, προσωπικούς λόγους.

Τα «Πολιτικά Νέα» επικοινώνησε χθες με τον κ. Καραστέργιο ο οποίος στην δήλωσή του ήταν λακωνικός τονίζοντας απλά πως:

«Ευχαριστώ τον Τάκη Αντωνακόπουλο και την Ρούλα Αλικάκη Τζανέτου όπως επίσης και όλους όσοι συνεργαστήκαμε σε Δήμο Πύργου και ΔΕΥΑΠ. Ο κύκλος μου στον δήμο Πύργου έκλεισε. Θα πρέπει να ασχοληθώ με την οικογένειά μου».

Λίγο αργότερα, ο Τάκης Αντωνακόπουλος με ανάρτησή του ευχαρίστησε τον πρώην πλέον στενό του συνεργάτη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα. «Ευχαριστώ θερμά τον Γιώργο Καραστέργιο για την δημιουργική συνεργασία που είχαμε στον Δήμο Πύργου. Κατανοώ τους οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους παραίτησής του. Εύχομαι καλή πορεία, καλή επιτυχία στη νέα του εργασία. Παραμένουμε φίλοι σε πνεύμα συνεργασίας ώστε να είμαστε χρήσιμοι στους συνανθρώπους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πύργου.