ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτη τοποθέτηση του Σ. Φάμελλου στη Βουλή ως επικεφαλής της Κ.Ο. του κόμματος – Σε ποια θέματα θα αναφερθεί

Την πρώτη του τοποθέτηση ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή θα κάνει σήμερα ο Σωκράτης Φάμελλος, στο πλαίσιο της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Φάμελλος αναμένεται να δώσει έμφαση στα ζητήματα της οικονομίας με αιχμή του δόρατος την ακρίβεια, την εργασία, την υγεία και την παιδεία. Η κριτική θα επικεντρωθεί, όπως λένε, στα πεπραγμένα της κυβέρνησης την προηγούμενη περίοδο σε σχέση με τις τωρινές εξαγγελίες. Θα αναδειχτούν σύμφωνα πάντα με πληροφορίες τις ανακολουθίες και την επιβεβαίωση των fake news της προεκλογικής περιόδου, παραδείγματος χάρη για το ΕΚΑΒ μιλούσαν για μόνιμες προσλήψεις αλλά δεν τις έχουν γράψει πουθενά και φέρνουν πράξη νομοθετικού περιεχομένου για μπαλώματα. Σημειώνουν ότι έχουμε τον έναν θάνατο μετά τον άλλο γιατί δεν υπάρχουν ασθενοφόρα.

Ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι η ακρίβεια. Ο πληθωρισμός όπως λένε από την Κουμουνδούρου πέφτει, η έκρηξη στις τιμές των τροφίμων θεριεύει. Ο κ. Φάμελλος θα σταθεί στο τι υποσχέθηκε η κυβέρνηση, τι πράττει και τι τελικά εξαγγέλλει. Θα είναι προγραμματικός ο λόγος του, όπως λένε, ενταγμένος, όπως σημειώνει, μέσα σε ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο.