ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας: Πολιτική τοποθέτηση και κοπή πίτας

Με την παρουσία ενός σημαντικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, αναμένεται να διεξαχθεί εκδήλωση το ερχόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 18:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Θεματικού Πάρκου «Ξυστρή», με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηλείας.

Πρόκειται για μια εκδήλωση διττού χαρακτήρα, μιας και πέραν της κοπής της πίτας θα υπάρξει πολιτική τοποθέτηση του βουλευτή της παράταξης.

Ειδικότερα, τα μέλη της παράταξης αλλά και όσοι επιλέξουν να δώσουν το παρών στην εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των θέσεων του κόμματος, των εθνικών προτεραιοτήτων που έχει θέσει, καθώς και τις προτάσεις για Δίκαιο Κράτος, Δίκαιη Κοινωνία και Δίκαιη Οικονομία.

Με το σύνθημα του κόμματος να είναι το «Για μια Ελλάδα με περισσότερο φως, με περισσότερη Δημοκρατία, με Δικαιοσύνη παντού!», στόχος του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα είναι η δυναμική διεκδίκηση και πάλι των ηνίων της χώρας, με προτεραιότητά του τον πολίτη.