Τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες από τη διαστημική αποστολή Euclid δημοσιεύει η ESA
Δίωξη για κακούργημα κατά του γυμναστή που καταγγέλεται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητών δημοτικού
«Συνέδριο Κύκλου Ιδεών» – Γ. Στουρνάρας: Να επανεξεταστούν όλες οι φοροαπαλλαγές
«Συνέδριο Κύκλου Ιδεών»- Κ. Χατζηδάκης: Πρέπει να ενισχυθεί ο ανταγωνισμός στην αγορά και να αντιμετωπισθεί η φοροδιαφυγή
ΠτΔ: Οι Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την ακεραιότητα των συνόρων μας
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Αύξηση 8% για αιτήσεις που θα εγκριθούν από 1 Δεκεμβρίου
Ν. Ανδρουλάκης: Ο οριζόντιος φόρος της κυβέρνησης είναι «χάδι» για τους μεγάλους φοροφυγάδες
ΥΠΕΝ: Τα μέτρα μείωσης του ενεργειακού κόστους
Ξεκινούν από τη Δευτέρα 13/11 οι έλεγχοι στα σούπερ μάρκετ για τα καρτελάκια «μόνιμης μείωσης τιμής»
Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζει τις πρωτοβουλίες για Οικονομία-Κράτος Δικαίου ο Στ. Κασσελάκης – Διήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες
Π. Μαρινάκης: Είναι αναγκαίο να υπάρξουν ανθρωπιστικές παύσεις και συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Λωρίδα της Γάζας
Οι ΥΠΕΞ της G7 συνέρχονται στο Τόκιο εν μέσω μίας φλέγουσας παγκόσμιας συγκυρίας
Tuesday, December 5, 2023

Δήμος: Πύργος

Σπηλιοπούλου Ιωάννα (Γιάννα)

Είμαι η Σπηλιοπούλου Παν. Ιωάννα (Γιάννα), γεννήθηκα και ζω στον Πύργο. Είμαι κόρη του αείμνηστου Τάκη Σπηλιόπουλου (κτηματομεσίτη) και της Γρηγορίας Σπηλιοπούλου (συνταξιούχος διευθύντρια του Β΄ Κρατικού Παιδικού Σταθμού Πύργου). 

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Μιλάω αγγλικά και ιταλικά.

Για δεκατέσσερα χρόνια εργάσθηκα ως οικονομολόγος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ασχολήθηκα αποκλειστικά με ευρωπαϊκά προγράμματα και συγκεκριμένα: με τον σχεδιασμό, την εφαρμογή, την οικονομική διαχείριση ευρωπαϊκών, διακρατικών και εθνικών συγχρηματοδοτούμενων έργων και ως υπεύθυνη υλοποίησης αυτών.  

Από το 2020 είμαι προϊσταμένη στο Τμήμα Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Απασχόλησης στη Δ/νση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.  Μεταξύ των αρμοδιοτήτων μου περιλαμβάνονται: η υποστήριξη όλων των αθλητικών σωματείων του νομού μας, ώστε να είναι ενεργά στο Μητρώο των Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς και η διοργάνωση των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Επιπροσθέτως συμμετέχω σε Ομάδες Έργου ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Έχω αξιόλογη εμπειρία στη δια βίου μάθηση, ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από το ΕΟΠΠΕΠ, συμμετέχοντας σε πλήθος προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων, ανέργων και νεό-εισερχόμενων στην αγορά εργασίας.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist